فرزند علم الهدی با سلطان سکه سر و سری داشت؟!
حوادث رکنا: فرزند آیتالله علمالهدی در صفحه اینستاگرام خود توضیحاتی را درباره دستگیری یکی از همکاران سلطان سکه در امارات ارائه داد.
به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، چند روزی است در فضای مجازی شایعهای درباره دستگیری یکی از همکاران سلطان سکه در امارات مطرح شده است.
برخی از شایعات در این زمینه به دستگیری یکی از فرزندان امام جمعه مشهد در این باره اشاره داشت که فرزند آیتالله علمالهدی نیز در صفحه اینستاگرام Instagram خود با رد این موضوع نوشت: اصلا سفری به امارات نداشتهام و تاکنون نیز این آقای عابد را نه دیدهام و نه میشناسم و دیروز نیز در جلسهای در تهران شرکت کردهام.
وی با رد شایعه دستگیریاش در این باره افزود: هیچ ارتباطی با بازار Store سکه و ارز نداشته و ندارم.
یک منبع آگاه با تکذیب این خبر گفت: ماجد علمالهدی در تهران حضور دارد و دستگیر نشده است.
نکته جالب توجه در این زمینه شایعات فراوانی است که این روزها درباره افراد مختلف در مشهد منتشر و به سرعت نیز تکذیب میشود. در همین زمینه چند روز پیش نیز درباره تخریب مجسمه فردوسی در مشهد شایعاتی مطرح شده بود که اساسا تکذیب شد.
-
فیلم / رونمایی مهدی قایدی از یک تهدید عجیب / رحمتی بهم گفت شلوارتو درمیارم / انگار همبازی بچه هاشون بودم