دختر جوانی در اصفهان به پلیس Police شکایت کرد و گفت: از طریق شبکه اینترنتی اینستاگرام Instagram با مردی آشنا شدم که به طالع بینی و فالگیری و بخت گشایی می‌پرداخت من هم به این مرد مراجعه کردم و 500 هزار تومان به حسابش ریختم تا بختم را باز کند اما پس از مدتی نه تنها بختم باز نشد بلکه ضمن پرس و جو فهمیدم مرد فالگیر پس از کلاهبرداری Fraud از زنان و دختران بسیاری تلفن همراهش را خاموش کرده و پاسخگوی من و دیگر فریب خوردگان نیست.
مأموران پلیس اصفهان با طرح چنین شکایت‌هایی ضمن انجام اقدامات تخصصی در فضای مجازی عامل ایجاد‌کننده صفحه را شناسایی کردند و در یک عملیات غافلگیرانه در یکی از استان‌های غربی کشور او شناسایی و دستگیر شد.به گزارش پلیس متهم با درج و انتشار آگهی طالع بینی و فال‌گیری پس از جلب اعتماد و سوء‌استفاده از سادگی قربانیان با دادن وعده‌های دروغین با دریافت مبالغ زیادی از آنها اقدام به کلاهبرداری می‌کرد.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 394144
  • فیلم/ انتقاد تند یک خانم معلم از محمدرضا شهبازی روی آنتن زنده تلویزیون / حال آدم از ادبیات این مجری بهم میخوره + پاسخ محمدرضا شهبازی

اخبار تاپ حوادث