به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، سرهنگ علی اصغر خرم روی فرمانده مرزبانی استان هرمزگان گفت: مرزبانان مستقر در شهرستان‌های مرزی پارسیان و سیریک در راستای برخورد قاطع با قاچاقچیان مواد مخدر Drugs موفق شدند با ناکام کردن قاچاقچیان از ورود مقادیر بالایی مواد مخدر به کشور جلوگیری کنند.

وی افزود:در این دو عملیات ۹۹۷ کیلوگرم موادمخدر از نوع تریاک و حشیش کشف و ضبط شد.

فرمانده مرزبانی استان هرمزگان گفت:در این رابطه ۳ سوداگرمرگ دستگیر و پس از تشکیل پرونده و بازجویی برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی استان معرفی شدند.

سرهنگ علی اصغر خرم روی افزود:همچنین در این عملیات ها یک دستگاه خودرو، یک دستگاه موتورسیکلت و یک فروند شناور که در امر جابه جایی موادمخدر فعالیت داشتند توقیف و از چرخه فعالیت خارج شدند.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 389662
  • فیلم/ یادی کنیم از رونمایی خاص الیکا عبدالرزاقی و امین زندگانی از دکوراسیون خانه جدیدشان در شام ایرانی + تصاویر میز شام و چیدمان منزل

اخبار تاپ حوادث