آدم ربایی 6 زن و مرد به خاطر پول برنج
رکنا: 6 زن و مرد که پسر جوانی را بهخاطر معامله چند کیلو برنج ربوده بودند از سوی پلیس دستگیر شدند.
چند روز قبل جوان 21 سالهای سوار بر خودرویش وارد جایگاه پمپ بنزین در منطقه آبیک استان قزوین شد تا سوختگیری کند اما ناگهان از سوی چند مرد ناشناس مورد حمله قرار گرفت.
مردان مهاجم پس از تهدید پسر جوان او را سوار بر خودروی پژوی 405 کرده و بسرعت محل حادثه Incident را ترک کردند.دقایقی بعد وقتی دوستان پسر جوان از داخل سوپرمارکت داخل جایگاه بیرون آمدند متوجه غیبت دوست خود شده و مأموران را در جریان ماجرا قرار دادند.دقایقی بعد از این حادثه بود که تیمی از مأموران آگاهی آبیک قزوین خود را به محل حادثه رسانده و تحقیق در این باره را در دستور کار خود قرار دادند.
بررسی دوربینهای مدار بسته جایگاه پمپ بنزین و اظهارات ضد و نقیض دوستان جوان ربوده شده باعث شک مأموران به آنها شده و برای انجام تحقیقات بیشتر این سه پسر جوان به اداره آگاهی انتقال داده شدند.
سردار مهدی محمودی فرمانده انتظامی قزوین درباره چگونگی رهایی گروگان hostage از اسارتگاه ربایندگان گفت:کارآگاهانپلیس Police آگاهی با اقدامات فنی و در مرحله نخست به دوستان فرد ربوده شده مشکوک شده و آنان را بازداشت کردند در تحقیقات پلیس مشخص شد که آنها با آدم ربایان همکاری داشته و در ادامه نیز با انجام اقدامات اطلاعاتی و فنی، محل اختفای گروگانگیران در یکی از شهرستانهای استان گیلان(لاهیجان) شناسایی شد و در یک عملیات ضربتی ۲ مرد و یک زن دستگیر شدند و گروگان ۲۱ ساله را آزاد کردند.آدم ربایان انگیزه خود را از انجام این آدم ربایی اختلاف حساب بهدلیل عدم پرداخت بدهی بابت خرید مقادیری برنج از سوی فرد ربوده شده اعلام کردند.
-
فیلم گفتگو/ دو پایم را گرفتند، اما نتوانستند مرا از رکاب زدن متوقف کنند/ از سانحه تا چهار قهرمانی در هندبایک پارالمپیک
ارسال نظر