روز گذشته پس از تماس شهروندان با پلیس Police 110 مبنی بر مجروح شدن مردی در یکی از منازل شهرک‌‌های حاشیه‌ای گنبدکاووس و متواری شدن ضارب ،‌ بلافاصله ماموران پاسگاه فجر به محل اعزام شدند.

ماموران پاسگاه در مسیر مردی را مشاهده کردند که در دستانش چاقو آغشته به خون در دست داشته و در حال فرار Escape است که بلافاصله توسط ماموران دستگیر شد.

فرد مجروح که توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شده بود به دلیل شدت جراحات وارد شده جان خود را از دست داد.

فرمانده انتظامی گنبدکاووس در خصوص جزئیات این پرونده در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در گرگان اظهار کرد: فرد دستگیر شده بلافاصله به مقر انتظامی منتقل شد که در تحقیقات تکمیلی به مجروح کردن صاحبخانه با وسیله چاقو از وی در هنگام فرار اعتراف کرد.

محمود علی‌فر ادامه داد: این فرد در اعترافاتش بیان کرد که قصد سرقت Stealing گوسفندان موجود در منزل صاحبخانه را داشته که با مقاومت صاحبخانه مواجه شد و وی را با ضربات چاقو مجروح کرد.

وی تاکید کرد: با توجه به مرگ صاحبخانه پرونده قتل Murder تشکیل شده و در حال تکمیل است و متهم برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 380443
  • بنزین به قیمت آزاد / تصمیم دولت برای خودروهای پلاک منطقه آزاد

اخبار تاپ حوادث