این مرد خبیث را می شناسید؟ / او قم را به هم ریخت و فراری است + عکس

احمد کرمی اظهار رئیس پلیس آگاهی استان قم داشت: فردی با مراجعه به مراکز خرید و رستوران‌ها و اجاره تاکسی‌های سطح شهر پس از خرید و یا رسیدن به مقصد بیان داشته که از طریق موبایل بانک وجوه را پرداخت می‌کند و با دریافت شماره کارت، ضمن به دست آوردن مشخصات کامل صاحب کارت با انجام مانور متقلبانه و ساختن پیامک مجعول مبنی بر انتقال موفقیت‌آمیز وجه به رؤیت فرد رسانده و از این طریق کلاه‌برداری می‌کرد.

وی گفت: در ادامه پس از طرح شکایت در پلیس Police آگاهی استان قم، با انجام اقدامات پلیسی متهم 36 ساله شناسایی و پس از دستگیری در تحقیقات مأموران این پلیس به 10 فقره کلاه‌برداری از هم‌وطنان در شهرهای قم، تهران، شهریار و ملارد اعتراف کرد.

رئیس پلیس آگاهی استان قم با بیان اینکه نامبرده دارای 3 فقره سابقه کیفری است، به دستور قضائی مبنی بر انتشار تصویر بدون پوشش متهم اشاره و از مالباختگان خواست در صورت شناسایی، برای طرح شکایت به پلیس آگاهی استان قم مراجعه کنند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 371992
  • عارف: باید نام واحد برای دریای شمالی ایران انتخاب شود / فیلم