به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، سرهنگ محمدحسین ستوده نیا، رئیس پلیس Police مبارزه با مواد مخدر Drugs استان یزد در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس، گفت: ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر استان با انجام کار اطلاعاتی از خبری در خصوص بارگیری و حرکت یک محموله موادافیونی به سمت پایتخت مطلع شدند.
وی ادامه داد: با کسب این خبر بلافاصله تیم عملیاتی از ماموران این پلیس تشکیل و ضمن ردگیری مسیر حرکت قاچاقچیان خودروی سواری مربوط به سوداگران مرگ را در محورهای مواصلاتی استان توقیف کردند.
ستوده نیا گفت: در بازرسی از این خودرو، 129 کیلو موادمخدر از نوع تریاک کشف و 3 نفر از سوداگران مرگ نیز دستگیر و به مقامات قضائی معرفی شدند.
رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر استان یزد در پایان تصریح کرد: مبارزه بی امان با قاچاقچیان و سوداگران مرگ از اولویت های اصلی ماموران پلیس این استان است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 343713
  • فیلم لحظه کشف جسد مرد جوان در عمق چاه 40 متری / قاتل کیست؟ +

اخبار تاپ حوادث