انتقال 2 مصدوم نهایی حادثه تروریستی بورالان از ترکیه به ایران

این 2 مصدوم حادثه Incident تروریستی بورالان امروز، چهارشنبه با حضور مسئولان ایرانی و ترکیه وارد ایران شدند و فرماندار ماکو نیز نسبت به بهبود هرچه سریع تر آنان ابراز امیدواری کرد.

14 آذر امسال 2 تن از مرزبانان به همراه 2 کارشناس امور آب در منطقه مرزی بورالان بر اثر تیراندازی اشرار مسلح غافلگیر شدند و در نتیجه آن مرزبان ' توحید ملک زاده' به شهادت رسید و سه تن دیگر مجروح شدند.

پس از وقوع این حادثه سه تن از مجروحان توسط بالگرد ارتش ترکیه به بیمارستان های 'ایغدیر' و 'قارص' این کشور انتقال داده شدند.

در پی این حادثه 'مولود چاووش‌ اوغلو'، وزیر امور خارجه ترکیه در تماس تلفنی با محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران ضمن اظهار همدردی و تسلیت به مناسبت شهادت یکی از مرزبانان کشورمان اعلام کرد که تروریست‌های پ.ک.ک عامل این حادثه بودند و ماموران ترکیه در حال پیگیری مساله هستند و نتیجه را به اطلاع مقام های ایرانی خواهند رساند.

وزیر کشور ترکیه نیز به سفیر جمهوری اسلامی در آنکارا اطمینان داده است که موضوع با جدیت پیگیری و نتیجه اعلام شود.

شب گذشته نیز ' حسن زمانی' یکی دیگر از کارشناسان امور آب ماکو جهت ادامه درمان و گذراندن دوره نقاهت از ترکیه به ایران منتقل شد.

ماکو یکی از شهرهای آذربایجان غربی در شمال غربی ایران است؛ این شهر در نزدیکی مرز ایران و ترکیه قرار دارد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 336826
  • فیلم از زیبایی های حیات‌ وحش