زن اردبیلی برای فرار از دست راننده شیطان صفت خود را از خودرو بیرون پرت کرد و ..! +عکس
حوادث رکنا: یک زن که توسط خودرویی برای آزار و اذیت ربوده شده بود؛ خود را از خودروی در حال حرکت بیرون پرتاب کرد.
به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، عصر چهارشنبه در یکی از خیابانهای مرکزی شهر اردبیل زن میانسالی خود را از داخل خودرویی که در حال حرکت بوده به بیرون پرت کرده و مصدوم شده است.
ناصر عتباتی در این باره اظهار داشت: اخبار منتشر شده در برخی کانالهای خبری و فضای مجازی در مورد قتل Murder یک خانم میانسال و انداختن جسد وی در میدان شریعتی توسط دو نفر سرنشین یک خودرو کذب بوده و این فرد در حال حاضر در بیمارستان بستری است.
وی با رد شایعات مبنی بر قتل این خانم توسط سرنشینان خودرو گفت: در این حادثه Incident انگیزه قتل وجود نداشته و احتمال بر این است که سرنشینان خودرو قصد آدمربایی و آزار و اذیت این خانم را داشتهاند که این فرد برای فرار Escape از دست آدمربایان در خودرو را باز کرده و خود را به خیابان انداخته است. دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اردبیل تصریح کرد: به دنبال این واقعه این خانم میانسال دچار آسیبهای سطحی شده و در حال حاضر در بیمارستان بستری بوده و بازجوییهای لازم در حال انجام است تا دلایل این امر روشن شده و با افراد متخلف برخورد شود. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
فیلم/ غزاله اکرمی بازیگر نقش سوجان : یک زندانی از داخل زندان من خواستگاری کرد