به گزارش رکنا، مدیر کل پزشکی قانونی خراسان رضوی ضمن اعلام آمار مرگ‌های ناشی از استنشاق گاز مونوکسید کربن تا انتهای شهریور ماه امسال، از افزایش قربانیان خفگی خبر داد.
دکتر سید آریا حجازی تعداد تلفات ناشی از استنشاق گاز CO در ۶ ماه اول سال ۹۶ را ۱۱ مورد اعلام کرد و گفت: از این آمار ۶ نفر مرد و ۵ نفر زن بوده است.
وی در ادامه افزود: این در حالی است که آمار فوق در بازه زمانی مشابه سال ۹۵، ۶ نفر و در نیز شش ماهه اول ۹۴، ۱۷ نفر بوده است.
حجازی با تاکید بر رعایت هرچه بهتر نکات ایمنی توسط شهروندان در ابتدای فصل سرما از مردم خواست با جدی گرفتن این موضوع از باز بودن مسیر خروج گاز دستگاه‌های حرارتی با سوخت گاز شهری اطمینان حاصل کنند چرا که همین آمار در سال گذشته از شش نفر در نیمه نخست به ۴۶ نفر در نیمه دوم رسیده است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 318451
  • فیلم/ نیوشا ضیغمی: وقتی آنجلینا جولی 6 تا بچه داره جنیفر لوپز هم بچه داره چه اشکالی داره من و بقیه بازیگران ایرانی هم بچه داشته باشیم؟