آخرین وضعیت پدربزرگ اهورا بعد از حادثه دیشب + عکس
کدخبر:
318563
لینک کپی شد
رکنا: پدر بزرگ اهورا در جریان مراسم اشک ریزان نوه خود تصادف کرد.
کدخبر:
318563
لینک کپی شد
به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، حال پدربزرگ (جد) اهورا که شب قبل در اثر سانحه تصادف Crash با خودرو به بیمارستان منتقل شده بود خوب گزارش شده است و خوشبختانه مشکل جدی ندارد.
روز گذشته در جریان مراسم اشک ریزان، پدربزرگ عزادار اهورا که قصد رفتن به سمت دیگر خیابان را داشت که ناگهان ماشینی به شدت با وی برخورد کرد.
روز 22 مهرماه سال جاری جنایت Crime هولناکی در شهر رشت رقم خورد که بار دگر نه تنها رشت بلکه کل کشور را در حیرت و ناراحتی فرو برد.
دراین جنایت هولناک پسربچه دو ساله به نام اهورا توسط ناپدریش در لاکان رشت پس از تجاوز Rape وحشیانه با کوبیدن سر وی به دیوار به قتل Murder رسید.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
چرا از رهبر سوم انقلاب هیچ صدایی منتشر نمیشود؟ + فیلم
این حرامزاده ها اگر زودتر اعدام نشوند هر روز شاهد تعداد بیشتری از این جنایتهای بی شرمانه هستیم جنایتهایی که در طول تاریخ بی سابقه بوده و مایه شرمساری هر چی ایرانیه
باید حرامزاده ای که اهورای مظلوم را به آن وضع دردناک کشت به سزای عملش برسد. نه تنها یک خانواده که ایران را داغدار کرد.
بابا چرا فقط اعدام ؟ باید شکنجه بشه ...پس اون همه آثار شکنجه ای که روی بدن اون بچه بوده چی ؟ باید بی جواب بمونه ، ؟،؟؟