بازیکن نیجریه ای به لیست پرسپولیس برگشت!

به گزارش رکنا، اسماعیل کارتال لیست کاملی را تحویل مدیران باشگاه پرسپولیس داده است. او پافشاری می‌کند همان گزینه‌های خارجی‌ای جذب شوند که خودش در نظر دارد.

0

سرمربی پرسپولیس در فروردین‌ماه امسال بود که از مدیریت باشگاهش خواست تا برای جذب فلورن هادرجونای اقدام کنند و حتی برادر او که ایجنتش است برای بررسی شرایط به ایران سفر کرد. تعلل در مذاکرات با فلورن هادرجونای در نهایت باعث شد این بازیکن از حضور در پرسپولیس منصرف شود. این در حالی است که کارتال برای دفاع کناری و وینگر نام دو بازیکن را به باشگاه معرفی کرده بود و اوسای ساموئل، بازیکن ملی‌پوش نیجریه‌ای دیگر گزینه او بود. درواقع هر یک از این دو بازیکن توانایی بازی در پست دفاع کنار و وینگر در هر دو جناح را دارند و تأکید اسماعیل کارتال این است که یکی از آن‌ها سرخپوش شود. با توجه به پاسخ منفی فلورن برای حضور در ایران باید دید باشگاه پرسپولیس می‌تواند ملی‌پوش نیجریه‌ای را به خدمت بگیرد.

برایت اوسای ساموئل ، دفاع راست تیم ملی نیجریه‌ و فنرباحچه در این فصل ۲4 بازی در سوپرلیگ ترکیه انجام داده است. او همچنین در لیگ اروپا هم در ۹ دیدار به میدان رفته بود.

اخبار تاپ حوادث

وبگردی