نحوه آبیاری گیاهان زینتی و آپارتمانی + فیلم
حجم ویدیو: 41.72M | مدت زمان ویدیو: 00:05:40

گیاهان زینتی و آپارتمانی در انواع مختلف وجود دارد. نحوه آبیاری گیاهان بسیار مهم است.

 

به گزارش رکنا، برنامه عصر خانواده، از یک کارشناس گل و گیاه برای آموزش روش صحیح آبیاری گیاهان زینتی و آپارتمانی، دعوت کرد.

این کارشناس، توضیحات زیادی درباره نحوه نگهداری، میزان آبیاری و دفعات آبیاری گیاهان آپارتمانی داد که در ادامه، ویدئویی از توضیحات کامل درباره این موضوع را مشاهده می‌کنید.

آبیاری درست گیاهان بسیار مهم است. برای مثال فکر کنید شما تشنه هستید و سرتان را در آب فرو می برند. آیا شما در این صورت سیراب می شوید یا خفه؟قطعا گیاهان هم همینطور هستند. پی باید نحوه درست آبیاری گیاهان را بدانید.

چطور به گیاه آب بدهیم؟

سعی کنید برگ گیاه را خیس نکنید چون هم گیاه مستعد قارچ می شود و هم برخی گیاهان با خیس شدن برگ هایشان را از دست می دهند مانند بنفشه آفریقایی.

اشتباهات رایج در آبیاری گیاهان

در یک نقطه از خاک آب نریزید به ویژه اگر گلدان تان بزرگ باشد.

به صورت استکانی و قطره ای هم بعضی افراد عادت دارند به گیاه آب دهند که این کم آبی به ریشه گیاه آسیب می زند و ریشه را خشک می کند.

یکسری از دوستان انواع گیاهان را در خانه دارند که یک زمان مشخص را برای آبیاری تمام گیاهان تعیین می کنند. این کار هم به برخی از گیاهان آسیب می زند چراکه باید نیاز آبی هر گیاه را شناخت.

نکات مهم در آبیاری گیاهان

وقتی به طور دائمی به گیاهان آب می دهید خاک گیاه همیشه خیس است که باعث می شود ریشه گیاه اکسیژن دریافت نکن و خفه شود. گاهی هم موجب ایجاد آفت و بیماری های قارچی در گیاه می شود و برگ گیاه زرد می شود. جالب است برخی از افراد فکر می کنند برگ گیاه از کم آبی زرد شده و باز هم آب می دهند!

باید صبر کنید که سطح خاک گیاه خشک شود که در گیاهان مختلف متفاوت است.

زمان آبیاری گیاهان

زمان آبیاری گیاه به ویژه در فضای باز و باغچه مهم است. اگر زمانی که نور خورشید می تابد به گیاه تان آب دهید بخشی از این اب توسط نور خورشید تبخیر می شود و علاوه بر این قسمت هایی از برگ گیاه تان را خورشید می سوزاند.

بهترین موقع آبیاری گیاهان

اول صبح یا هنگام غروب آفتاب باید به گیاهان آب داد.

آبی که برای آبیاری گیاهان استفاده می شود باید 24 ساعت بماند در یک ظرف تا به دمای محیط برسد چراکه آب سرد یا گرم گیاه را شوک می کند. همچنین آب های لوله کشی درصد زیادی املاح و کلر دارد که به گیاه آسیب می رساند.

کدخبر: 735455 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟