دانلود آهنگ ﻧﺴﺨﻰ ﻣﻴﻜﺸﻢ ﺑﺎﺷﻰ ﻛﻨﺎرم ای ﻛﺎش مرتضی جعفرزاده
حجم فایل صوتی: 9.68M | مدت زمان فایل صوتی: 00:04:06

مرتضی جعفرزاده در تازه ترین قطعه خود با نام «نسخی ۲» سراغ فضایی عاشقانه و احساسی رفته است. این ترانه با تصویرهایی مانند باران، خیابان و چشم های خیس، داستان فردی را روایت می کند که همچنان در انتظار دیدن دوباره عشق خود است.

ترانه از همان ابتدا با تصویر یک شب بارانی و چشم های گریان آغاز می شود. راوی هر شب در خیابان به دنبال نشانه ای از معشوق می گردد و امیدوار است او را دوباره ببیند.

در بخش دیگری از ترانه، حس دلتنگی شدیدتر می شود. راوی می گوید هر فردی را که در اطرافش می بیند با معشوق مقایسه می کند، اما هیچ کس شبیه او نیست. همین مضمون، حس وابستگی و جایگاه ویژه معشوق را در ذهن راوی پررنگ می کند.

تحلیل ترانه «نسخی ۲»

مضمون اصلی «نسخی ۲» بر سه محور دلتنگی، انتظار و عشق شکل گرفته است. راوی با وجود دوری، هنوز امید دارد که معشوق دوباره به زندگی او برگردد و همین انتظار، بخش مهمی از فضای احساسی ترانه را می سازد.

تصویرسازی با استفاده از باران و خیابان نیز نقش مهمی در انتقال احساس دارد. باران در این ترانه تنها یک عنصر طبیعی نیست، بلکه در کنار اشک و دلتنگی قرار می گیرد و به نمادی برای حال آشفته راوی تبدیل می شود.

در بخش هایی از ترانه نیز عشق حالتی کاملا شخصی پیدا می کند. راوی از معشوق می خواهد کنار او بماند و رابطه را دوباره زنده کند. این بیان ساده و مستقیم باعث شده فضای ترانه برای مخاطب عام قابل لمس باشد.

یکی دیگر از ویژگی های اثر، تکرار ترجیع بند «نسخی میکشم باشی کنارم ای کاش» است. این تکرار، حس انتظار و آرزوی بازگشت معشوق را تقویت می کند و باعث می شود مضمون اصلی آهنگ در ذهن شنونده باقی بماند.

فضای موسیقایی و احساسی اثر

«نسخی ۲» در دسته قطعات عاشقانه مرتضی جعفرزاده قرار می گیرد و فضای آن با حال و هوای موسیقی کرمانجی نیز پیوند دارد. استفاده از زبان صمیمی و روایت مستقیم، باعث شده احساسات بدون پیچیدگی به مخاطب منتقل شوند.

در ادامه ترانه، دلتنگی از یک احساس درونی فراتر می رود و به جستجوی معشوق در کوچه های شهر تبدیل می شود. همین تغییر، فضای اثر را از یک عاشقانه ساده به روایتی تصویری از یک فرد چشم انتظار نزدیک می کند.

متن ترانه «نسخی ۲»

هر شب با چشم گریون میرم به زیر بارون

که شاید تو بیای از اونور خیابون

شاید ببینمت باز با چشم ابری و خیس

من هر کیو میبینم اصلا شبیه تو نیست

نسخی میکشم باشی کنارم ای کاش

رو تو حساسم و فقط مال من باش

نگم برات میمیرم زدم رو چشماش کراش

نسخی میکشم باشی کنارم ای کاش

رو تو حساسم و فقط مال من باش

بگم برات میمیرم نگاه کنم تو چشماش

دنیا رو زیر و رو کردم ندیدم مثلت

دارم دیوونه میشم قسم به اون اسمت

دل من مگه دل نیست که منو ول کردی

تو با همین کارات منو عاشق کردی

تو فقط باش کنارم منو عاشق کردی

نسخی میکشم باشی کنارم ای کاش

رو تو حساسم و فقط مال من باش

نگم برات میمیرم زدم رو چشماش کراش

دلتنگ اون صداتم جامونده از چشمات

کاش یه روز بفهمی دیوونه اون نگاهتم

سوی چشامو برده بارون اشک و دردم

تو کوچه های این شهر دنبال تو میگردم

نسخی میکشم باشی کنارم ای کاش

رو تو حساسم و فقط مال من باش

نگم برات میمیرم نگاه کنم تو چشماش

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1240173
  • فیلم کتک کاری همسران حسام حسن سرمربی تیم ملی مصر / آقای مربی خودش بیهوش شد