اژهای ۵۰ درصد حقوق خود را برای کمک به آسیبدیدگان جنگ اختصاص داد
رئیس قوه قضاییه در راستای پویش «ایران همدل»، ۵۰ درصد حقوق و دریافتی ماهانه خود را برای کمک به آسیبدیدگان در جنگ تحمیلی سوم اختصاص داد.
به گزارش رکنا، حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین محسنیاژهای در راستای پویش «ایران همدل و پشتیبانی مردمی از خانوادههای آسیبدیده در جنگ تحمیلی سوم»، به معاونت مالی و پشتیبانی قوه قضاییه دستور داد، ۵۰ درصد حقوق و دریافتی ماهانه خود را فعلاً به مدت ۶ ماه (از فروردین تا شهریور ۱۴۰۵) به مصارفی در راستای کمک به آسیبدیدگان در جنگ تحمیلی سوم اعم از ایرانی یا محور مقاومت (به ویژه لبنان ) با تشخیص مسئولین ذیربط پرداخت کند.
به گزارش ایرنا، رئیس قوه قضاییه ۲۵ فروردین امسال در پیامی ضمن حمایت از پویش «ایران همدل» در کمک به مردم مقاوم لبنان و حزبالله سرافراز، در فضای مجازی نوشت: اکنون که صهیونیستهای جانی، مجدداً به مردم مظلوم لبنان، وحشیانه هجوم بردهاند، مردم و مقاومت لبنان، چشمبهراه کمک ملتهای مسلمان هستند.امام شهیدمان فرمود: «بر همه مسلمانان فرض است که با امکانات خود در کنار مردم لبنان و حزبالله سرافراز بایستند».
رئیس قوه قضاییه افزود: بار دیگر از پویش «ایران همدل» در کمک به مردم مقاوم لبنان و حزبالله سرافراز، حمایت میکنیم و به یاد شهید سیدحسن نصرالله، با صدای رسا و غرا فریاد برمیآوریم که «إسرائیل أوهن من بیت العنکبوت»؛ «اسرائیل از خانه عنکبوت سستتر است».
ارسال نظر