بهترین آیه قرآن برای استجابت دعا
رکنا فرهنگی: اینکه چه آیه ایی برای استجابت دعا از کتاب قرآن خوانده شود ذکر دقیقی نیامده است، اما در کتاب بحارالانوار جلد92 صفحه 202 روایت شده است که: « هر کس صد آیه از سوره های قرآن را بخواند و پس از خواندن آن، هفت مرتبه یا الله بگوید، انشاالله حاجت روا خواهد شد. »
به گزارش رکنا، دعا کردن قلب را جلا می دهد و انسان را برای رسیدن به خواسته هایش امیدوار می کند، برای استجابت دعا بهترین کار کمک خواستن از خداوند است ، در این مطلب از سلام دنیا درباره موضوعات اجابت دعا در قرآن، بهترین آیه قرآن برای استجابت دعا، بهترین ذکر برای استجابت دعا، سوره قرآنی برای اجابت دعا، دعای حضرت عیسی جهت اجابت دعا، اجابت دعا در مسیحیت، حاجت گرفتن از حضرت محمد، حاجت گرفتن از حضرت ابراهیم صحبت خواهیم کرد. لطفا با ما همراه باشید.
اجابت دعا در قرآن
در کتاب شریفه قرآن و در سوره بقره آیه 186 خداوند به بندگانش میفرماید: « وَ إِذا سَأَلَکَ عِبادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذا دَعان » و چون بندگان من از تو سراغ مرا میگیرند بدانند که من نزدیکم و دعوت دعاکنندگان را اجابت میکنم البته در صورتی که مرا بخوانند. همچنین در سوره مومن آیه 60 نیز فرموده اند: « ادْعُونِی أَسْتَجِبْ لَکُمْ » با دعا کردن خودتان را مورد اجابت من قرار دهید.
بهترین آیه قرآن برای استجابت دعا
اینکه چه آیه ایی برای استجابت دعا از کتاب قرآن خوانده شود ذکر دقیقی نیامده است، اما در کتاب بحارالانوار جلد92 صفحه 202 روایت شده است که: « هر کس صد آیه از سوره های قرآن را بخواند و پس از خواندن آن، هفت مرتبه یا الله بگوید، انشاالله حاجت روا خواهد شد. »
بهترین ذکر برای استجابت دعا
از حضرت علی (ع) نقل شده است که : « دعایی مستجاب است که در اول و آخر آن، بر محمد و آل او (ص) صلوات فرستاده شود. همچنین امام صادق (ع) نیز می فرمایند: « هر کس می خواهد درهای آسمان به روی او گشوده شود بر محمد وآل محمد(ص) صلوات بفرستد.»
سوره قرآنی برای اجابت دعا
برای اجابت دعا خواندن آیت الکرسی را در وقت غروب بسیار سفارش شده است، اما می توانید در روزهای هفته از سوره های آمده تلاوت کنید تا دعایتان مستجاب شود:
شنبه: تلاوت سوره مبارکه فتح
یکشنبه: تلاوت سوره مبارکه یس
دوشنبه: تلاوت سوره مبارکه واقعه
سه شنبه: تلاوت سوره مبارکه الرحمن
چهارشنبه: تلاوت سوره مبارکه جن
پنج شنبه: تلاوت سوره مبارک ملک
جمعه: تلاوت سوره مبارکه سجده
دعای حضرت عیسی جهت اجابت دعا
آمده است که هر کس دعایی که حضرت عیسی بن مریم علیه السلام خواند و خداوند او را به سوی خود بالا برد را بخواند خداوند دعایش را اجابت خواهد کرد و به لطف خدا خواسته اش برآورده خواهد شد، آن دعا بدین شرح می باشد:
« اللَّهُمَ إِنِّی أَعُوذُ بِکَ بِاسْمِکَ الْوَاحِدِ الْأَحَدِ وَ أَعُوذُ بِاسْمِکَ الْأَحَدِ الصَّمَدِ وَ أَعُوذُ بِکَ بِاسْمِکَ اللَّهُمَّ الْعَظِیمِ الْوَتْرِ وَ أَعُوذُ اللَّهُمَّ بِاسْمِکَ الْکَبِیرِ الْمُتَعَالِ الَّذِی مَلَأَ الْأَرْکَانَ کُلَّهَا أَنْ تَکْشِفَ عَنِّی غَمَّ مَا أَصْبَحْتُ فِیهِ وَ أَمْسَیْتُ»
« خدایا به تو پناه می برم به نام یگانه و ابدی تو و به تو پناه می برم به نام تو یگانه، ازلی، ازلی و ابدی. من و وتر به نام اعظم تو پناه می بریم آن که تمام ستونها را پر کرد تا غم آنچه را که تجربه کرده ام و در شام از من بزدایی».
اجابت دعا در مسیحیت
مسیحیت از ادیانی است که دارای کتاب می باشد و نام عیسی(ع) را مقدس می دانند زیرا ایشان از فرستادگان خداوند هستند که معجزات الهی فراوان دارند، به همین علت مسیحیان از ایشان در جهت برآورده شدن دعاها و حاجاتشان کمک می گیرند، در کتاب عهد جدید نیز آمده است که از حضرت عیسی (ع) نقل شده است که: «هرگاه دو نفر از شما در زمین درباره هرچه بخواهند متفق شوند، هر آینه از جانب پدر من(خداوند) که در آسمان است برای ایشان کرده خواهد شد. زیراجایی که دو یا سه نفر به اسم من(عیسی) جمع شوند، آنجا میان ایشان حاضرم.»
حاجت گرفتن از حضرت محمد
از حضرت محمد (ص) آمده است که برای حاجت روا شدن سوره « یس» را تلاوت کنید زیرا : « هر کس سوره «یس» را قرائت نماید مانند آن است که ده بار قرآن را ختم نماید.» همچنین روایت است از ایشان که فرموده اند : « هر کس سوره «یس» را برای رضای خدا بخواند خداوند او را خواهد بخشید و اجری همانند 12 ختم قرآن به او خواهد داد و اگر برای مریض در شرف مرگی خوانده شود، به تعداد حروف این سوره 10 فرشته نزد او به صف شده و برای او استغفار کرده و شاهد قبض روحش بوده و جنازه اش را تشییع می کنند و بر او نماز گزارده و شاهد دفنش هستند.»
حاجت گرفتن از حضرت ابراهیم
برای حاجت روا شدن و توسل به حضرت ابراهیم (ع) آمده است که این ذکر را قرئت کنید:
« رَبَّنا تَقَبَّلْ مِنّا إِنَّک أَنْتَ السَّمِیعُ العَلِیمُ * رَبَّنا وَاجْعَلْنا مُسْلِمَینِ لَک وَمِنْ ذُرِّیتِنا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَک وَأَرِنا مَناسِکنا وَتُبْ عَلَینا إِنَّک أَنْتَ التَّوّابُ الرَّحِیمُ * رَبَّنا وَابْعَثْ فِیهِمْ رَسُولاً مِنْهُمْ یتْلُوا عَلَیهِمْ آیاتِک وَیعَلِّمُهُمُ الکتابَ وَالحِکمَةَ وَیزَکیهِمْ إِنَّک أَنْتَ العَزِیزُ الحَکیمُ؛»
بارالها، از ما بپذیر؛ تو شنوا و دانایی. بارالها، ما (دو نفر) را تسلیم خود قرارده و از فرزندان ما نیز تسلیم امر تو باشند، عبادات ما را به ما بیاموز و توبه ما را بپذیر، تو توبه پذیر مهربانی. بارالها، در میان فرزندان ما پیامبری برگزین که آیات تو را بر مردم بخواند و کتاب و حکمت به آنان آموزد و آنها را تزکیه کند؛ همانا تو عزیز و حکیمی.
سخن آخر
در خواندن دعا بسیار تاکید شده است که با زبانی که گناه نکرده این دعا کنید تا اجابت شود، این بدین معنی می باشد که برای حاجت روا شدن باید پاک و مطهر بود و از گناه دوری کرد.
منبع: سلام دنیا
ارسال نظر