«قطع رابطه در خانه» و «اختتام عشق» در خانه تئاتر و موسیقی مستقل تهران
رکنا: خانه تئاتر و موسیقی مستقل تهران در فصل تازه فعالیت خود، میزبان 2 نمایش «قطع رابطه در خانه» به کارگردانی مازیار سیدی و «اختتام عشق» به کارگردانی اشکان خیل نژاد خواهد بود.
به گزارش رکنا به نقل از روابط عمومی خانه تئاتر و موسیقی مستقل تهران، این مجموعه که پس از چند سال وقفه با نام جدید و در قالب سه سالن اجرا فعالیت خود را از سر میگیرد، در آغاز فصل تازه فعالیتهای خود میزبان دو نمایش «قطع رابطه در خانه» به کارگردانی مازیار سیدی و «اختتام عشق» به کارگردانی اشکان خیلنژاد است.
نمایش «قطع رابطه در خانه» از ۳ تا ۳۰ آبان روی صحنه میرود. اجرای نمایش «اختتام عشق» نیز از ۲۹ مهر آغاز شده است و تا ۲۹ آبان (چهارشنبه، پنجشنبه و جمعهها) ادامه دارد.
خانه تئاتر و موسیقی مستقل تهران پیشتر با عنوان «تئاتر مستقل تهران در طول سالهای فعالیت، میزبان آثار متعددی از هنرمندان شناختهشده تئاتر ایران و گروههای جوان و تجربهگرا بود.
این مجموعه در خیابان شهید مطهری، تقاطع شریعتی، پلاک ۲ قرار دارد.
اطلاعات تکمیلی درباره زمان اجرا و جزئیات اجرای دو نمایش «قطع رابطه در خانه» و «اختتام عشق» متعاقباً اعلام خواهد شد.
-
فیلم/ اولین خاطره رنگی تلویزیون ایران با اجرای هایده
ارسال نظر