رستوران گردی سپیده بزمی پور به صرف آبگوشت در رستوران معروف دبی + عکس: اصلا لوکس و قرتی و اینا نبود ولی آنقدر غذاهاشون خوشمزه بود که نگم براتون
تبلیغات

سپیده بزمی پور ، همسر شاهرخ استخری و یکی از چهره‌ های برجسته شبکه‌ های اجتماعی، با انتشار تصاویری جدید از خود در حال رستوران گردی در دبی، توجه کاربران را به خود جلب کرده است. این بلاگر پرطرفدار که در زمینه‌های مختلف به فعالیت می‌پردازد، از تجربه‌اش در یکی از رستوران‌های معروف دبی گفته است.

رستورانی با غذاهای بی‌نهایت خوشمزه

او در توضیحات خود اشاره کرده که رستوران انتخابی‌اش، برخلاف تصور عمومی، «اصلاً لوکس و قرتی» نبوده؛ اما کیفیت و طعم «خوشمزه» غذاهای این رستوران، تجربه‌ای متفاوت و لذت‌بخش را برای او رقم زده است.

سپیده بزمی پور در شبکه‌های اجتماعی

سپیده بزمی پور که متولد سال ۱۳۶۷ در تهران است، به واسطه فعالیت‌هایش در شبکه‌ های اجتماعی، به عنوان یک بلاگر تأثیرگذار شناخته شده است. او با انتشار لحظات مختلف زندگی، از جمله رستوران گردی و سفرهایش، ارتباط نزدیکی با مخاطبان خود برقرار کرده است.

تصاویر جذاب از تجربه متفاوت

در ادامه می‌توانید یکی از تصاویر سپیده بزمی پور را در این رستوران معروف ببینید:

رستوران گردی سپیده بزمی پور

منبع: ساعدنیوز

  • از ایستگاه مترو تا میز بیلیارد / همکاری هیجان‌انگیز Subway Surfers و 8 Ball Pool + فیلم

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی