پررویی ترامپ با تبرئه شدن در سنای آمریکا

دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در بیانیه‌ای پس از تبرئه در سنای آمریکا اعلام کرد: جنبش «آمریکا را دوباره با عظمت کنیم» تازه شروع شده است.

به گزارش رکنا، وی در ابتدای بیانیه خود آورده است: من در ابتدا می‌خواهم از گروه وکلای متعهد خود و دیگر افرادی که به‌طور خستگی‌ناپذیر برای برقراری عدالت و دفاع از حقیقت تلاش کردند، تشکر کنم.

ترامپ ادامه داد: همچنین از همه اعضای کنگره و سناتورهایی که با افتخار برای دفاع از قانون اساسی که همه ما به آن احترام می‌گذاریم و برای دفاع از اصول حقوقی مقدسی که در قلب ملت ما جای دارد، به پا خاستند.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

تسنیم

 

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 661168
  • نتایج انتخابات میان دوره ای آمریکا 2026 / رقابت جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها / تمام چیزهایی که باید از انتخابات کنگره آمریکا بدانید+ اخبار زنده، حواشی و فیلم ها