متن پیام سید حسن خمینی برای شهادت سردار سلیمانی

به گزارش رکنا ، سید حسن خمینی در پیامی به فرمانده معظم کل قوا به مناسبت شهادت سپهبد قاسم سلیمانی گفت: دشمنان نادان و کینه توز ایران و اسلام و حاکمان خیره سر آمریکا از ارزش شهادت و توان آن در فرهنگ خمینی غافلند و نیک نمی دانند که مقلدان خمینی جز این سرنوشتی نمی‌طلبند.

متن پیام سید حسن خمینی بدین شرح است:

بسمه تعالی

رهبر معظم انقلاب اسلامی و فرمانده کل قوا حضرت آیت الله خامنه ای مد ظله العالی

شهادت سردار سرافراز و مجاهد خستگی ناپذیر سپهد پاسدار حاج قاسم سلیمانی رحمت الله علیه را خدمت ملت بزرگ ایران و حضرتعالی و همه دوستداران انقلاب اسلامی در جهان تسلیت عرض می‌نمایم.

آن شهید سرافراز پس از عمری مجاهدت و جان فشانی به قافله عاشقان پیوست و به مراد و معشوق خویش حضرت امام خمینی ملحق شد. برای کسانی که حاج قاسم را می شناختند ، اگر سرنوشتی جز این برایش رقم می خورد ، عجیب می نمود.

بی شک راه این مجاهد عزیز که راه سرخ عاشوراست، همیشه رهروانی بزرگ خواهد داشت و همواره به فلاح و رستگاری خواهد انجامید.

دشمنان نادان و کینه توز ایران و اسلام و حاکمان خیره سر آمریکا از ارزش شهادت و توان آن در فرهنگ خمینی غافلند و نیک نمی دانند که مقلدان خمینی جز این سرنوشتی نمی‌طلبند.

خدای سبحان به حضرتعالی طول عمر با عزت و عظمت عنایت دارد و به آن شهید سرافراز بهترین اجرها و بالاترین ثواب ها را ارزانی نماید و به خانواده آن عزیز صبر وافی و به همراهان شهیدش به خصوص برادرمان ابومهدی مهندس اجر جزیل مرحمت فرماید.

سید حسن خمینی برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 531574
  • فیلم عروسی پسر 15 ساله با خانم معلمش ! / عروس 30 ساله بله گفت !