بی توجهی حاضران در سخنرانی ترامپ به حمله او به رسانه ها

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در سخنرانی در پایگاه نظامی فورت درام در نیویورک مدعی شد از زمان آغاز ریاست جمهوری او تاکنون چهار میلیون شغل جدید در آمریکا خلق شده در حالی که رسانه‌ها تا قبل از آن می‌گفتند هرگز ایجاد چنین تعداد شغلی امکان پذیر نخواهد بود.

او بعد از آنکه این اظهارنظرش با تشویق سربازان همراه شد به رسانه‌ها تاخت و گفت: من بسیار به خودم افتخار می‌کنم. من آنها را "رسانه‌های اخبار دروغ" نخواندم. من به خودم گفتم امروز در مقابل نیروهای مسلح بزرگ ما آنها را "اخبار دروغ" نخواهم خواند. ما حقیقت واقعی را می‌دانیم اما امروز آن را نخواهیم گفت.

این صحبت نیز تشویق گروه کوچکتری از مستمعین را به همراه داشت.

ترامپ این اظهارات را در جریان مراسم امضای لایحه مربوط به قانون Law اختیارات دفاع ملی آمریکا که بودجه برنامه‌های نظامی را برای سال آینده مشخص می‌کند،‌ مطرح کرد.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 407572
  • خلاصه بازی پی‌اس‌وی آیندهوون 0 - آلکمار 4

اخبار تاپ حوادث