جزیره‌ای مرموز و ناشناخته که کمتر کسی از آن خبر دارد+ عکس

جزیره‌ای آتشفشانی به نام اولئونگدو (ulleungdo) در دریای شرقی کره با طبیعت زیبایی که دارد، توانسته است گردشگران زیادی را در سال‌های اخیر جذب کند اما گردشگران غیربومی کره جنوبی به تازگی از وجود این جزیره باخبر شده‌اند. برای دستیابی به این جزیره ابتدا باید به پوهانگ یا گانگ‌نئونگ رفت و از آنجا با قایق، مسیر دریایی ۳ ساعته‌ای را طی کرد. جزیره اولئونگدو بسیار آرام و دلنشین، با ترکیبی از صخره‌، جنگل، دهکده‌های کوچک ماهیگیری و مناظر با شکوه است. جالب است بدانید که این جزیره برای صد‌ها سال خالی از سکنه بوده است.

جزیره مرموز کره جنوبی

کره‌ای‌ها باور دارند که این جزیره انرژی مرموزی دارد و به نوعی آن را مقدس می‌دانند. جزیره در اثر فوران آتشفشان در حدود ۲/۵ میلیون سال قبل از میان دریا سر برآورده است و تا حدود چند هزار سال قبل هم هیچ انسانی در آن سکونت نداشت. جزیره دور از دسترس است و چندان هم مناسب سکونت جمعیت زیاد نیست. در سال‌های بین ۱۴۰۰ تا ۱۸۸۲ میلادی، حکومت چوسان از ترس حمله‌ی ژاپنی‌ها، سیاست تخلیه جزایر را در پیش گرفت و جزیره اولئونگدو هم صد‌ها سال بدون انسان باقی ماند.

جزیره اولئونگدو

همین وضعیت باعث شد طبیعت و اکوسیستم جزیره دست نخورده باقی بماند. اما این روند به همین شکل ادامه پیدا نکرد چون در دهه ۱۸۸۰ ژاپن مدعی مالکیت جزیره شد. کره‌‌ای‌ها که با خطر از دست دادن یک جزیره مواجه شده‌ بودند به سرعت اقدام به تشویق مردم برای سکونت در جزیره کردند. اولین مهاجران وارد شده به جزیره ۵۴ نفر بودند. امروزه تعداد ساکنان جزیره اولئونگدو به حدود ۱۰ هزار نفر می‌رسد.

بومیان جزیره در تابستان و بهار مشغول ماهیگیری یا فعالیت‌های مرتبط با گردشگری هستند اما در زمستان فعالیت‌ها کاهش می‌یابد و جزیره تقریباً به خواب زمستانی فرو می‌رود.

جالب است بدانید این جزیره بیشترین بارش برف را در جنوب شبه‌جزیره کره دارد. بارش برف در این جزیره به ارتفاع یک متر کاملاً عادی است. سفر به جزیره در زمستان دشوار است چون دریا به شدت مواج می‌شود اما باز هم افرادی پیدا می‌شوند که برای اسکی یا صرفا برای لذت بردن از طبیعت زمستانی جزیره به آن سفر کنند.

اکتشاف در جزیره کمتر شناخته شده

محیط جزیره منحصر به فرد است و ساختن جاده‌ها و پل‌ها در سال‌های اخیر بر جذابیت آن افزوده است. گردش با پای پیاده در اطراف جزیره انتخاب اکثر گردشگران است. پل «Gwaneumdo»، جنگل درختان سرو، چمنزارها و سواحل صخره‌ای از جاذبه‌هایی هستند که گردشگران عکس‌های زیادی از آن‌ها گرفته‌اند.

با صعود به ارتفاع ۹۸۰ متری «Seonginbong» یعنی بلند‌ترین نقطه جزیره، می‌توان از تماشای منظره کم نظیر دریا و آسمان لذت برد. در پارک باسین، گیاهان وحشی منحصر به فردی رشد می‌کنند که خواص درمانی دارند. آبشار «Bongnaepokpo» هم با ارتفاع ۲۵ متر جاذبه دیگر جزیره است. آب این آبشار آشامیدنی است و اقامتگاه‌های جزیره هم آب آشامیدنی را از این منبع تامین می‌کنند.

آب‌های اطراف جزیره

آب‌های اطراف جزیره آلوده نیست و همین ویژگی باعث پرباری آن شده است. ماهیگیران از همین دریا کسب درآمد می‌کنند و غواصی، قایق‌سواری و شنا هم در آن‌ها رونق دارد.

تورهای قایق‌سواری یا کشتی‌‌های تفریحی زیادی در جزیره هستند. تورهای ماهیگیری جالبی هم هستند که گردشگران در این تورها همراه با ماهیگیران محلی به دریا می‌روند. غواصانی که به این جزیره‌ رفته‌اند می‌گویند تا عمق ۳۰ متری نور کافی برای تماشای حیات زیر آب وجود دارد.

با توجه به فراوانی آبزیان دریایی، تعجبی ندارد که غذاهای جزیره هم تحت تاثیر آن باشد. نوعی غذای میگو با نام «Dokdo» در اینجا شهرت دارد و البته چندین نوع غذای دریایی دیگر این جزیره برای گردشگران تازگی دارد. خاک جزیره آتشفشانی است و مواد معدنی زیادی دارد و به همین دلیل گیاهانی که در جزیره رشد می‌کنند مشتریان زیادی دارند.

اغلب مشتریان این گیاهان کم‌یاب، آشپز‌های حرفه‌ای کره هستند. برای مثال، گیاهی به نام پیاز سیبری یا «allium microdictyon» در اینجا می‌روید که بسیار کم‌یاب و گران قیمت است.

اقامتگاه‌های مدرن و سنتی

جزیره پر از خانه‌های کوچک قابل سکونت برای گردشگران است و چند هتل بزرگ هم در سال‌های اخیر در اینجا ساخته شده‌ است. یکی از جدیدترین‌هایش هم با نام «KOSMOS Healing Stay» در سال ۲۰۱۸ افتتاح شد. معماری این اقامتگاه، مدرن و چشم‌نواز است و با محیط جزیره هم هارمونی دارد. جالب این که اتاق مهمان‌ها با توجه به ماه تولد انتخاب می‌شود. گفته می‌شود اتاقی که در آن از عناصر منطبق با ماه تولد استفاده شده به جریان انرژی کمک می‌کند.کره‌ای‌هایی که به این عقاید باور دارند می‌گویند مکان‌های پر انرژی مثل این جزیره باعث جوان‌سازی و برآورده شدن آرزوها می‌شود.

اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید

 

کدخبر: 453185 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟