تیراندازی های این 11 مرد ایلامی ها را به وحشت انداخته بود / همگی بازداشت شدند

به گزارش رکنا، اداره کل اطلاعات استان ایلام در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که در پی دریافت گزارش‌های مردمی و انجام اقدامات اطلاعاتی، ۱۱ نفر در شهرستان ملکشاهی شناسایی و بازداشت شدند.

بر اساس این اطلاعیه، افراد بازداشت‌شده در قالب ۳ گروه جداگانه فعالیت می‌کردند و به مشارکت در تخریب اموال عمومی و شخصی و اقدامات علیه امنیت متهم هستند.

این نهاد همچنین مدعی شد که متهمان در جریان ناآرامی‌های دی‌ماه ۱۴۰۴ در اقداماتی از جمله تیراندازی به سمت نیروهای انتظامی و مقر پلیس، هدایت معترضان و تخریب اماکن دولتی و عمومی نقش داشته‌اند.

طبق اعلام اداره کل اطلاعات ایلام، در جریان این عملیات مقادیری سلاح گرم و سرد نیز کشف و ضبط شده است.

در پایان این اطلاعیه از شهروندان خواسته شده است موارد مشکوک را از طریق شماره ۱۱۳ به ستاد خبری وزارت اطلاعات گزارش کنند.

جزئیاتی درباره هویت بازداشت‌شدگان و وضعیت رسیدگی قضایی به اتهامات آنان در این اطلاعیه منتشر نشده است.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1258737
  • بازیگر پایتخت هم به رزمایش جانفدا پیوست | فیلم را ببینید