کشف بیش از 35 میلیارد ریال لوازم بهداشتی احتکار شده در کرمانشاه/دستگیری 23 محتکر

به گزارش رکنا ، سردار "علی اکبر جاویدان" در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با تلاش ماموران پلیس از اول تا بیستم اسفند، 200 تن مواد شوینده و ضدعفونی احتکار شده کشف شد.

وی همچنین با اشاره به کشف 7 هزار و 209 قلم انواع مواد بهداشتی احتکار شده، افزود: در مدت زمان یاد شده 768 هزار و 130 عدد دستکش و 5 هزار و 436 عدد انواع ماسک نیز کشف شد.

سردار جاویدان همچنین با اشاره به کشف 4 هزار و 255 لیتر الکل، خاطرنشان کرد: کشف 5 هزار و 780 عدد پد الکلی از دیگر اقدامات انجام شده بوده است.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه در ادامه به کشف ژل های ضدعفونی نیز اشاره و اظهار کرد: در 20 روز گذشته 44 هزار و 677 عدد از این نوع ژل ها توسط همکاران ما کشف شده است.

وی تصریح کرد: ارزش محموله های احتکاری کشف شده طبق نظر کارشناسان به 35 میلیارد و 570 میلیون ریال می رسد.

سردار جاویدان در پایان و با اشاره به دستگیری 23 محتکر و معرفی آنها به دستگاه قضائی گفت: مجازات سختی در انتظار انها خواهد بود چرا که پلیس و دستگاه قضائی عزمشان را برای برخورد قاطعانه و بدون گذشت با این افراد که بدترین مجرمان هستند، جزم کرده اند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 550357
  • ترامپ: اخراجی ها در راه هستند، فعلا نمی‌خواهم از کسی نام ببرم + فیلم