دستگیری 4 کفتار کرونایی در قائم شهر

به گزارش رکنا،  فرمانده انتظامی مازندران گفت: به منظور جلوگیری از بیماری کرونا ویروس در سطح استان، طرح نظارت و بازدید از واحد‌های صنفی عرضه مواد بهداشتی در دستور کار یگان‌های انتظامی و اجرایی استان قرار گرفت.

سردار سیدمحمود میرفیضی افزود: در اجرای این طرح، ماموران پلیس آگاهی شهرستان قائم شهر با انجام اقدامات اطلاعاتی از احتکار انواع دستکش، ماسک و انواع مواد شوینده و تجهیزات بیمارستانی توسط افرادی در آن شهرستان با خبر شدند.

او گفت: ماموران با همکاری کارشناسان اداره صنعت، معدن و تجارت و اداره بهداشت قائم شهر در بازدید از انبار و واحد صنفی متهمان ۳۷ هزار جفت انواع دستکش، ۱۷ هزار عدد پد الکلی و محلول‌های ضدعفونی کننده و ۴۴۰ عدد ماسک فیلتر دار کشف کردند.

فرمانده انتظامی مازندران با اشاره به اینکه ۴ نفر از متصدیان این واحد‌های صنفی با صدور حکم مرجع قضائی روانه زندان شدند به مردم، توصیه کرد: به محض مشاهده هرگونه گران فروشی و یا احتکار فرآورده‌های بهداشتی مراتب را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام کنند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 549292
  • فیلم / محسن رضایی: برخی می گویند چرا روی تنبیه آمریکا اصرار دارید؟ چیزی در دستتان است که نمی خواهید رو کنید؟ بله ما یک چیزی داریم!