بستری ۱۳ بیمار مشکوک به بیماری کرونا در بیمارستان واسعی سبزوار

به گزارش رکنا، رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی سبزوار گفت: ۱۳ بیمار مشکوک در بیمارستان واسعی بستری شده اند و برخلاف اخبار کاذب هیچگونه فوتی به علت کرونا نبوده است.

وی در خصوص چگونگی انتقال ویروس کرونا، افزود: فاصله یک‌و نیم متر با یکدیگر باید رعایت شود و درصورت رعایت این موضوع قدرت انتقال صفر است.

مسلم ادامه داد: این ویروس پر هیاهو است اما ترسناک نیست و مردم باید مراقبت‌های لازم را انجام دهند.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی سبزوار بیان کرد: تب کمتر از ۴۰ درجه، سرفه خشک و بدن درد از علائم این بیماری است.

وی با بیان اینکه بیمارستان واسعی برای پذیرش بیماران مشکوک به کرونا در نظر گرفته شده است و از پذیرش بیماران غیر اورژانسی تا بعد از عید پرهیز می‌کنیم، گفت: بعضی بخش‌ها نظیر دیالیز و شیمی درمانی قابل تغییر نبود ولی محل رفت و آمدهایشان را کاملا جدا کرده‌ایم.

مسلم تصریح کرد: کرونا برای هیچ سن و سالی مصونیت ندارد و در کشور آماری از کودکان مبتلا به کرونا نیز به دست آمده است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 547465
  • مهمترین تفاوت شروط هفت گانه ایران با توافق اسلام آباد چیست؟ + فیلم پاسخ محسن رضایی