کار زیبای زن 64 ساله لردگانی در حق بیماران نیازمند

به گزارش رکنا، هماهنگ کننده تیم پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: اعضای یک بیمار مرگ مغزی در چهارمحال و بختیاری به بیماران نیازمند اهدا شد.

زهرا سیاح در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه اعضای یک بیمار مرگ مغزی در چهارمحال و بختیاری به بیماران نیازمند اهدا شد، اظهار داشت: یک زن ۶۴ ساله در لردگان دچار مرگ مغزی شده بود که با رضایت خانواده این بیمار، اعضای این بیمار مرگ مغزی به چهار بیمار نیازمند اهدا شد.

وی عنوان کرد: این بیمار مرگ مغزی اهل شهرستان لردگان بوده است که در بیمارستان لردگان چهارمحال و بختیاری بستری شده بود.

وی بیان کرد: عمل جدا سازی اعضا در بیمارستان آیت الله کاشانی شهرکرد انجام شده است.

هماهنگ کننده تیم پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد عنوان کرد: استان چهارمحال و بختیاری یکی از استان‌های برتر کشور در اهدای اعضا به بیماران نیازمند است. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 533611
  • مهمترین تفاوت شروط هفت گانه ایران با توافق اسلام آباد چیست؟ + فیلم پاسخ محسن رضایی