شرور مسلح شمال تهران دستگیر شد

به گزارش رکنا، سرهنگ سعید راستی به تشریح این خبر پرداخت و گفت: اواخر ۲ماه گذشته خبری مبنی بر اینکه فردی با داشتن یک قبضه سلاح گرم ضمن برهم زدن نظم عمومی و آسایش مردم در یکی از محلات شمال شهر تهران خود را مامور اعلام می کند، دریافت شد.

این مقام انتظامی عنوان داشت: با توجه به اینکه اقدامات مجرمانه این فرد شرور علاوه بر اخلال در نظم عمومی سبب نارضایتی اهالی و ساکنان این محل شده بود، حساسیت موضوع دوچندان شد و تیمی از ماموران پلیس امنیت عمومی پایتخت، وارد عمل شده و با بررسی های میدانی، اقدامات فنی متهم را شناسایی کردند و به دنبال آن شناسایی مخفیگاه جدید متهم که از ترس پلیس در محل های مختلفی پنهان می شد در دستور کار قرار گرفت.

وی تصریح کرد: تحقیقات پلیسی ادامه داشت تا اینکه پس از تلاش های شبانه روزی، در نهایت در ششم مهرماه مخفیگاه این متهم در حوالی محله اوین شناسایی شد.

وی افزود: با هماهنگی مقام قضائی تیم های عملیاتی این پلیس به محل اعزام و در یک عملیات ضربتی این شرور متواری را دستگیر و برای تحقیقات تکمیلی به پلیس امنیت عمومی پایتخت منتقل کردند.

سرهنگ راستی، با اشاره به این مطلب که پلیس اجازه قدرت نمایی به هیچ شرور و متخلفی را نمی دهد، خاطرنشان کرد: با افرادی که بخواهند تحت هر عنوانی اقدام به برهم زدن نظم عمومی کنند برخورد قانونی خواهد شد و شهروندان می توانند در صورت برخورد با موارد مشکوک موضوع را از طریق سامانه مرکز ۱۱۰ و یا مراجعه به نزدیک ترین پایگاه پلیس، اطلاع دهند تا در سریع زمان ممکن رسیدگی شود. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 506897
  • تریلر جدید فیلم جومانجی