به گزارش گروه حوادث رکنا ، سرهنگ کشواد بهروزی زاده رئیس پلیس راه شمال استان سیستان و بلوچستان گفت: یک فقره تصادف فوتی در کیلومتر ۵۵ محور زاهدان-زابل محدوده روستای"حرمک" به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام و بلافاصله تیمی از پلیس راه به همراه نیرو‌های امدادی برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.
رئیس پلیس راه شمال استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در این حادثه یک دستگاه پژو پارس با یک دستگاه پژو ۴۰۵ با سه سرنشین به صورت رخ به رخ برخورد کرده است.
وی تصریح کرد: در این حادثه یکی از سرنشینان پژو ۴۰۵ در دم فوت و سه سرنشین دیگر ۲خودرو نیز مجروح و با کمک نیرو‌های امدادی به مراکز درمانی منتقل شدند.
رئیس پلیس راه شمال استان از حادثه دیگر با یک کشته و یک مجروح خبر داد گفت: یک فقره تصادف فوتی در محور زاهدان-زابل محدوده پمپ بنزین "محمد آباد" به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام و بلافاصله تیمی از پلیس راه به همراه عوامل انتظامی و امدادی برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.
وی افزود: در بررسی‌های به عمل آمده مشخص شد یک دستگاه پراید به سرنشینی زوجی جوان از جاده منحرف و واژگون شده است.
رئیس پلیس راه شمال استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در این حادثه متاسفانه سرنشین خودرو پراید به علت شدت جراحات وارده در دم فوت و راننده آن نیز مجروح و با کمک نیرو‌های امدادی به بیمارستان منتقل شد.
سرهنگ بهروزی زاده خاطر نشان کرد: علت حادثه از سوی کارشناس پلیس راه ناتوانی راننده در کنترل وسیله نقلیه اعلام شده است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 482654
  • گوگوش از دلیل جدایی‌اش از بهروز وثوقی گفت / چرا زندگی مشترک این دو ستاره دوام نیاورد؟