هفت تیر کشی جوان آبادانی به سوی پلیس
حوادث رکنا: جوان شیشه ای که در حال پرسه زنی بود وقتی در برابر ماموران قرار گرفت با کشیدن اسلحه پلاستیکی پلیس هدف تهدید قرار داد.
به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، ساعت 8 شامگاه 21 بهمن ماه امسال ماموران کلانتری 15 کارون در حال گشت زنی در منطقه تانکی ابلحسن آّبادان بودند که به رفتارهای پسر جوانی که در حال پرسه زنی بود مشکوک شدند.
ماموران برای بررسی های بیشتر به سمت پسر جوان حرکت کردند که در این مرحله جوان مرموز با دیدن ماموران، اسلحه کلت کمری را از زیر لباسش بیرون کشید و پلیس Police را هدف گرفت.
تیم پلیسی که با صحنه عجیبی روبرو شده بود به صورت عملیاتی و با اقدامات فنی و شگردهای پلیسی موفق شدند جوان مسلح را خلع سلاح کنند و در بازرسی اسلحه مشخص شد که اسلحه پسر جوان پلاستیکی و اسباب بازی است.
ماموران در بازجویی های پلیسی پی بردند که پسر جوا به خاطر مصرف مواد مخدر Drugs شیشه در حالت عادی نبوده و در توهم شیشه ای اقدام به حمل اسلحه پلاستیکی کرده است.
بنا به این گزارش، جوان شیشه ای برای سیرمراحل قانونی در اختیار مقام قضایی قرار گرفته است. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
علی رنجکش
-
فیلم خلاصه بازی خاطره انگیز برزیل 4-1 آرژانتین/ شبی که برزیل رویایی آرژانتین را نابود کرد