به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، به دنبال تصادف Crash یک موتور سیکلت با جوان مشهدی برخلاف معمول که در این حوادث راننده گرفتار می‌شود این بار شخص عابر مقصر شناخته شده و به دلیل ناتوانی در پرداخت دیه روانه زندان Prison می‌شود.

شهرام با استناد به مواد ۵۶۹، ۵۵۹ و ۷۰۹ قانون Law مجازات اسلامی با عنوان قضایی «ایراد صدمه غیرعمد» به مرد موتورسواری که به همراه همسرش در عرض اتوبان در حال تردد بودند به دیه‌ای معادل ۵۹۹ میلیون تومان محکوم و به دلیل ناتوانی در پرداخت این بدهی از ابتدای مرداد ماه سال‌جاری روانه زندان مرکزی مشهد می‌شود.

«شهرام» با وجود نزدیک بودن به پل Bridge عابر پیاده در حاشیه یک اتوبان بدون کمترین توجه به تردد وسایل نقلیه در حال تردد با سرعت بالا قصد داشته تا خود را به نرده‌های وسط اتوبان برساند که با موتور با دو سرنشین برخورد کرده و موجب مصدومیت آن‌ها از ناحیه کتف و زانو می‌شود.

در این حادثه Incident با عنایت به سرعت بالای موتورسوار به میزان قابل توجهی محکومیت تنزیل پیدا کرده و طبق حکم قاضی Judge رسیدگی کننده فرد مسبب تنها به میزان ۵۰ درصد مقصر شناخته می‌شود. موضوعی که به دلیل عدم پشتوانه مالی فردی و خانوادگی این جوان سی ساله را روانه زندان می‌کند.

هم اکنون با توجه به تلاش ستاد دیه در حل مشکل این مددجوی نیازمند میزان بدهی به ۴۰ میلیون تومان کاهش پیدا کرده است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 347286
  • فیلم /سکانس رقص رضا کیانیان در فیلم توقیفی «صد سال به این سال‌ها» / این سکانس بعد از 19 سال پخش شد

اخبار تاپ حوادث