کشف بیش از ۴۶ تن انواع مواد مخدر در مرز‌های سیستان و بلوچستان و هلاکت 7 قاچاقچی

به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، سردار سعید کمیلی فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان اظهارداشت: مأموران فرماندهی مستقر در یگان‌های مرزی جنوب شرق کشور، در راستای پایش و حراست از مرز‌های سیستان و بلوچستان موفق شدند طی ۹ ماه گذشته مقادیر قابل توجهی مواد مخدر Drugs را کشف کنند.
کمیلی ادامه داد: مرزداران سیستان و بلوچستان، طی این مدت با دستگیری ۹۴ نفر از قاچاقچیان و هلاکت ۷ نفر از سوداگران مرگ، توانستند بیش از ۴۶ تن و ۱۴۱ کیلو گرم مواد مخدر شامل هروئین، مرفین، تریاک و حشیش را کشف و در این رابطه ۴۹ دستگاه وسیله نقلیه حامل را توقیف کنند.
فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: با گسترده‌تر شدن پایش‌های انجام شده در نوار مرزی سیستان و بلوچستان، روز به روز از فعالیت قاچاقچیان و خسارات سنگین قاچاق Contrabandبر اقتصاد کشور کاسته شده به طوری که مرزداران در ۹ ماه امسال موفق شدند علاوه بر توقیف ۲۷۶ دستگاه خودرو و شناور، از خروج ۹۳۸ هزار و ۷۳۴ لیتر فرآورده‌های سوختی از کشور جلوگیری و همچنین میلیون‌ها ریال سرمایه‌های ملی را نیز به چرخه اقتصاد داخلی بازگردانند.
کمیلی در خاتمه با تأکید بر لزوم تقویت سطح تعاملات با مرزنشینان در تأمین امنیت مرزها، اظهار امیدواری کرد: با مشارکت مرزنشینان و نهاد‌های دخیل در مدیریت مرزها، به زودی شاهد شکوفایی و رونق اقتصادی مرز‌های جنوب شرق کشور باشیم.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 342752
  • دکتر پزشکیان: توسعه انرژی پاک، عدالت یارانه‌ای و اصلاح مدیریت، سه محور تحول اقتصادی/ مسیر اصلاحات آغاز شده و متوقف نخواهد شد

اخبار تاپ حوادث