مرگ تلخ مرد 75 ساله در برخورد با ریو
حوادث رکنا: رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی گیلان از مرگ عابر پیاده بر اثر وقوع تصادف رانندگی در محور رشت - فومن در غرب استان خبر داد.
به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، سرهنگ حسین محمدپور بیان کرد: یک دستگاه سواری ریو در محور رشت - فومن محدوده روستای لیشاوندان، به علت عدم توجه به جلو با عابر پیاده که مردی 75 ساله بود، برخورد کرد که در اثر این تصادف، عابر پیاده به علت شدت جراحت های وارده در دم جان سپرد.
وی یادآور شد: بی توجهی به جلو ، مهمترین علت تصادفات از ابتدای سال جاری در محورهای استان گیلان بوده و با توحه به بارندگی ها ، لازم است رانندگان هنگام رانندگی خصوصاً در زمان تاریکی هوا با تمام تمرکز به جلو و جوانب توجه کرده و از انجام کارهایی که موجب برهم زدگی تمرکز می شود، خودداری کنند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
فیلم / مونا ریگی : «از ترس خودم را خیس میکردم» / روایت تلخ دختر عبدالحمید ریگی از شکنجه های عمویش / قسمت پنجم
ارسال نظر