به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، مجتبی خالدی، سخنگوی اورژانس کشور گفت: ساعت ۱۰ و ۳۳ دقیقه یک مورد مسمومیت با گاز منوکسید کربن به نیرو‌های اورژانس کشور اطلاع داده شد.
وی افزود: بلافاصله به منظور امدادرسانی به شهروندان حادثه Incident دیده، نیرو‌های اورژانس در محل حادثه حاضر شدند.
سخنگوی اورژانس کشور با اشاره به محل حادثه خاطرنشان کرد: محل حادثه یک خانه مسکونی واقع در کرج، خیابان وصال شیرازی بود و نیرو‌های اورژانس بر اساس درخواست همسایگان در محل حاضر شدند.
سخنگوی اورژانس کشور از مرگ ۲ تن در پی گازگرفتگی خبرداد و تصریح کرد: متاسفانه زمانی که نیرو‌های اورژانس در محل حاضر شدند مشخص شد که اعضای یک خانواده دو نفر که ۳۸ و ۳۵ ساله بودند به دلیل استنشاق گاز co جان خود را از دست داده اند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 337108
  • امنیت غرب آسیا باید بدون مداخله خارجی تأمین شود