به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، سرهنگ محمد حیدری، رئیس پلیس راه کرمانشاه اظهار کرد: یک دستگاه پژو ۴۰۵ پایین‌تر از گردنه "حسن آباد" به سمت کرمانشاه با گاردریل برخورد کرد که منجر به مجروح شدن سرنشینان آن شد.
وی افزود: پس از این حادثه Incident افرادی برای مشاهده صحنه تصادف Crash اطراف خودرو ازدحام کرده بودند که یک دستگاه پژو ۴۰۵ با مردم حاضر در محل برخورد کرد.
رئیس پلیس Police راه استان کرمانشاه با بیان اینکه در این برخورد ۷ نفر مصدوم و یک نفر در دم کشته شد، عنوان کرد: یکی از مصدومان این حادثه پس از انتقال به بیمارستان جان خود را از دست داد و دیگر مصدومان نیز اکنون در حال طی مراحل درمانی هستند.
رئیس پلیس راه کرمانشاه از مردم خواست که در صورت مشاهده چنین حوادثی برای تماشا و یا فیلم برداری به صحنه نزدیک نشوند و موضوع را به مراکز امدادی و پلیس اطلاع دهند. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 335704
  • فیلم گفتگو با زورگیران مسافرنمای خیابان های تهران / مرد مسافرکش : فشار تیزی چاقو زیر گلویم آنقدر زیاد بود که هر چی داشتم را به زورگیران دادم

اخبار تاپ حوادث