این 11 شیرازی در دو صحنه مشابه عزرائیل را با چشم خود دیدند

به گزارش رکنا، مسعود عابد، رئیس مرکز اورژانس فارس، اعلام کرد: نخستین حادثه ساعت ۲۲:۵۶ شب گذشته در مظفرآباد صفاشهر رخ داد که در جریان آن هفت نفر بر اثر مسمومیت با گاز مونوکسید کربن دچار مصدومیت شدند.

وی افزود: پس از اعلام حادثه به مرکز ارتباطات اورژانس ۱۱۵، کارشناسان اورژانس با دو دستگاه آمبولانس به محل اعزام شدند و پس از انجام اقدامات درمانی پیش‌بیمارستانی، هر هفت مصدوم برای ادامه روند درمان به بیمارستان سیدالشهدا قادرآباد انتقال یافتند.

۴ نفر در شیراز دچار گازگرفتگی شدند

رئیس مرکز اورژانس فارس در ادامه از وقوع حادثه دیگری در شهرک گل‌های شیراز خبر داد و گفت: این حادثه ساعت ۰۳:۳۱ بامداد امروز گزارش شد و چهار نفر بر اثر مسمومیت با گاز مونوکسید کربن مصدوم شدند.

عابد بیان کرد: بلافاصله پس از دریافت گزارش، یک تیم عملیاتی اورژانس به محل اعزام شد. هر چهار مصدوم پس از دریافت خدمات درمانی پیش‌بیمارستانی در محل، درمان شدند و نیازی به انتقال آن‌ها به بیمارستان نبود.

به این ترتیب، در مجموع این دو حادثه ۱۱ نفر دچار مسمومیت با گاز مونوکسید کربن شدند که هفت نفر از آن‌ها به بیمارستان انتقال یافتند.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1264378