میز شام شاهانه در سلول زندان! + تصاویر
تبلیغات

به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، یک شهروند خلاق مصری به نام ولید نعیم که مدتها بود به یک ایده جذاب و متفاوت بر ای جذب مشتری به رستوران خود فکر می کرد، سرانجام دست به اجرای یک طرح شگفت انگیز و منحصر به فرد در رستوران خود زد.

7084294_676
این ایده شامل طراحی محیطی خاص و تدارک غذاهایی متفاوت برای مشتری ها بود، بنابراین ولید رستوران خود را به شکل یک زندان Prison درآورد که مشتری ها باید برای خوردن ساندویچ هایی به نام اعدام execution و زندگی که مشهورترین غذاهای این رستوران هستند،در اتاقی مانند سلول زندان قرار بگیرند.

7084293_375
مشتری می تواند با تحویل گرفتن یک کلید وارد سلول شود، تا پایان غذاخوردنش کلید را نزد خود نگاه دارد و در نهایت که غذایش را میل کرد درب را باز کند.
گفتنی است؛ این رستوران در شهر منصوره نزدیکی شمال قاهره واقع شده است و برای تهیه ساندویچ های خود از گوشت شرقی آغشته به ادویه‌جات مخصوص مصری استفاده می کند.

7084292_450
ولید نعیم همچنین در ادامه صحبتهایش درباره این رستوران گفت: مردم برای مناسبت های مختلف از جمله سالگردها ، جشن تولد و دیگر موارد به اینجا می آیند و لحظات خوشی را برای خود ثبت می کنند.
قیمت ساندویچ ها در این رستوران از 10 پوند مصری شروع و به 20 پوند منتهی می شود.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

7084291_508

پایان خبر / رکنا / کدخبر 329627
  • فیلم/ مهرداد صدیقیان: رونالدو و جورجینا سال‌هاست ازدواج کرده‌اند؛ مخالفت مادرش هم تمام شد!

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات