به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، کریستینا فلچر "، زن نابینای 58 ساله اهل منچستر به علت مصرف یک داروی اشتباه و اوردوز جانش را از دست داد. این اتفاق روز 12 آگوست رخ داد و جسد بی جان کریستینا در آپارتمانش در کی وود پیدا شد. پیکی که به درب منزل این زن نابینا مراجعه کرده بود بدون پرسیدن نام و مطابقت آدرس منزلش، یک بسته قرص مورفین به وی تحویل داده بود.
کریستینا بعد از مصرف مورفین و اوردوز جانش را از دست داد. این در حالی بود که این دارو در واقع برای یکی از همسایگان این زن با نام " آن فلچر " بود که از طرف یک داروخانه اینترنتی ارسال شده بود.
همسایه کریستینا که مبتلا به بیماری آلزایمر بود در چند صدمتری منزل وی سکونت داشت. مسئولان داروخانه یک هفته بعد و زمانی متوجه اشتباه مرگبار خود شدند که دختر این زن با داروخانه تماس گرفت و گفت که هنوز مادرش داروی مورفین خود را تحویل نگرفته است. پلیس Police بعد از ورود به منزل این زن در حالی با جنازه این زن روبرو شد که 9 قرص مورفین تحویل داده شده توسط وی مصرف شده بود.
جلسات دادگاه این قتل Murder غیر عمد در حال انجام است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 315827
  • فیلم/ خانم بادیگارد نیوشا ضیعمی در مراسم تشییع اکبر عبدی کیست / ببینید خودش چه می گوید

اخبار تاپ حوادث