رئیس پلیس لنگرود از مرگ جوان ۱۹ ساله در یک رودخانه در این شهرستان خبر داد.

به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، سرهنگ حسین نیک فرد، رئیس پلیس Police لنگرود گفت: در پی دریافت خبری از مرکز فوریت‌های پلیسی مبنی بر وقوع یک مورد غرق شدگی، ماموران انتظامی بخش اطاقور به سرعت به محل حادثه Incident اعزام شدند.
این مقام انتظامی با بیان اینکه یک جوان ۱۹ ساله اهل و ساکن لنگرود به همراه دوتن از دوستانش جهت شنا به داخل رودخانه شلمانرود رفته بود، تصریح کرد: مردم نزدیک رودخانهپیکر این جوان را از آب تحویل گرفته و به عوامل اورژانس تحویل دادند.
وی با اشاره به اینکه تلاش‌ها برای زنده ماندن این جوان بی نتیجه ماند، به شهروندان توصیه کرد از شنا کردن در منطقه‌های ممنوعه خودداری کنند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

پایان خبر / رکنا / کدخبر 285584
  • فیلم / کدام فرمانده جای سردار رادان در حمله به بیت رهبری شهید شد / سرلشگر غلامرضا رضاییان کیست ؟! + عکس

اخبار تاپ حوادث