تقصیر پلاسکو را بر گردن دیگری نیاندازیم؛ همه مقصریم

مرتضی طلایی نایب رییس شورای شهر اسلامی تهران با حضور در برنامه تهران ۲۰ با بیان اینکه ای کاش هرکدام از ما در زمانی که مسئولیت کاری را می‌پذیریم در همان وقت وظیفه خود را به درستی انجام دهیم گفت: اگر بخواهیم واقع‌بینانه به حادثه Incident پلاسکو نگاه کنیم همه ما مقصریم. به همین دلیل خواهان آن هستم که با اصناف در شهرداری نشست‌هایی داشته باشیم تا قبل از بروز اتفاقات مشابه از آن‌ها پیشگیری کنیم.

نایب رییس شورای اسلامی شهر تهران اعلام کرد: قوه قضاییه نسبت به احضار هیات مدیره ساختمان پلاسکو یا تاکنون اقدام کرده یا حتما اقدام خواهد کرد زیرا اخطاریه‌ها خطاب به هیات مدیره بوده است.

وی ادامه داد: هیات مدیره هر ساختمانی مسئول رسیدگی به امورات آن ساختمان است و در چنین شرایطی چطور ممکن است که یک هیات مدیره بتواند به خود اجازه دهد که در چنین محلی همچون پلاسکو که دارای انبوهی از مواد اشتعال‌زا بود نسبت به نکات ایمنی بی‌توجهی کند؟

طلایی در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر مساله مسئولیت اجتماعی است گفت: باید بپذیریم که شرایط جامعه و همچنین وضعیت اقتصادی کشور به گونه‌ای است که در شرایط نرمالی قرار نداریم و وضعیت عادی نیست.

این عضو شورای شهر تهران ادامه داد: به هر حال خطا و اشتباهی که نباید صورت می گرفت صورت گرفته و امروز در مجموعه‌ای که چندین هزار خانوار از طریق فعالیت در آن امرار معاش می‌کردند تخریب شده و باید فکر کنیم که این خانواده‌ها شب عید را چه کار خواهند کرد؟

وی افزود: اگر بدون انداختن تقصیر بر گردن دیگری هرکدام در هر کجا که هستیم نقش خود را به درستی انجام دهیم چنین اتفاقاتی رخ نخواهد داد زیرا امروز اگر شاهد حادثه پلاسکو هستیم علتش بی مسئولیتی است.

نایب رییس شورای اسلامی شهر تهران در ادامه ضمن اشاره به آنکه در حال حاضر تمامی نیروها اعم از اورژانس، نیروی انتظامی، ‌دستگاه قضایی، سپاه، ارتش، بسیج و ... با یکدیگر همراه شده‌اند و دست به دست یکدیگر داده‌اند گفت: اگرچه امروز شاهد اتفاق تلخی هستیم اما اگر بتوانیم همین رویه را در کشور ادامه دهیم دیگر اجازه نخواهیم داد که حادثه رخ بدهد و بعد جامعه را بسیج کنیم. به همین دلیل باید وجدان کاری خود را برای انجام وظیفه‌مان حفظ کنیم.

طلایی ادامه داد: نمی‌توان انتظار داشت که همواره اقدامات سلبی را با ابزار قهری به نتیجه برسانیم. همان‌طورکه نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم برای رسیدن به امنیت در همه ابعاد حتما از پلیس Police و شهرداری و ... استفاده کرد. به همین دلیل نیاز است خودمان برای داشتن شهری ایمن دست به دست یکدیگر دهیم.

وی با بیان اینکه بارگذاری وسایل سنگین کارگاهی در طبقات بالایی ساختمان پلاسکو نقش مهمی در فرو ریختن این ساختمان فرسوده داشته است. این درحالی است که این ساختمان کاربری تجاری داشته و وجود کارگاه ها به خصوص در طبقات بالا درست نبوده است خاطر نشان کرد: در سند چشم انداز سال ۱۴۰۴ تهران بزرگ شاهد یک مقاوم سازی خواهد بود که در برابر زلزله ۷ ریشتری مقاومت کند که امیدوار هستیم این موضوع هرچه سریعتر به مرحله اجرایی برسد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

کدخبر: 239710 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟