سرقت ماهرانه طلاهای زنان از آرایشگاه های زنانه / در بجنورد فاش شد

به گزارش رکنا، سرهنگ مقصود رستگار رئیس پلیس آگاهی استان خراسان شمالی با اعلام جزئیات این خبر اظهار داشت: در پی اعلام شکایت یکی از شهروندان بجنوردی مبنی بر اینکه یک خانم با مراجعه به مغازه آرایشگاه وی به بهانه اصلاح سر و صورت به همراه 2 نفر دیگر اقدام به سرقت طلا و جواهرات او کرده اند، بلافاصله موضوع با جدیت در دستور کار ماموران اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه ماموران با تلاش بی وقفه و همچنین همکاری شاکیه موفق شدند سارقان را شناسایی کنند، افزود: با توجه به اینکه سارقان غیر بومی بودند، با اخذ نیابت قضائی 3 نفر سارق به همراه یک نفر مالخر دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شدند.

این مقام انتظامی با بیان اینکه متهمان در بازجویی های بعمل آمده به بزه ارتکابی خود مبنی بر سرقت 9 عدد النگو، 3 عدد انگشتر و یک عدد گردنبند طلا به ارزش 2 میلیارد ریال اعتراف کردند، تصریح کرد: متهمان در نتیجه بعد از معرفی به مرجع قضائی روانه زندان بجنورد شدند.

رئیس پلیس آگاهی استان با تاکید بر اینکه پلیس همواره امنیت و آرامش شهروندان را خط قرمز خود دانسته و با افرادی که بخواهند هنجارشکنی و ایجاد ناامنی کنند برخورد خواهد کرد، از شهروندان و کسبه عزیز خواست تا در صورت اطلاع از هرگونه مورد مشکوک بلافاصله مراتب را از طریق پل ارتباطی 110 به پلیس اطلاع دهند.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 973096
  • فیلم/ بهرام افشاری: اگر کاره‌ای بودم، بابک زنجانی را وزیر اقتصاد می‌کردم / زنجانی کارهایی کرد که به عقل جن هم نمی‌رسید!