این مردان برق مسافران و ساکنان لرستانی را قطع می کردند ! / همه بازداشت شدند

به گزارش رکنا، سرهنگ محمد ملکشاهی ششم فروردین در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: در پی وقوع سرقت کابل برق فشار قوی در سطح شهرستان خرم‌آباد، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران قرار گرفت.

وی افزود: ماموران انتظامی شهرستان خرم‌آباد با رصدهای اطلاعاتی ۲ سارق را شناسایی و طی ۲ عملیات غافلگیرانه آنها را دستگیر و در بازرسی از مخفیگاهشان ۴۵ متر کابل برق فشار قوی کشف کردند.

جانشین فرمانده انتظامی خرم‌آباد با اشاره به این که متهمان پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند، گفت: با توجه به خطرات و زیان‌های این نوع سرقت برای مجرمانی که اقدام به سرقت کابل برق می‌کنند و آسیب‌های گسترده‌ای که به شبکه و تجهیزات برقی وارد می‌شود، پلیس به شدت با این جرائم برخورد قانونی خواهد کرد.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 880444
  • 2 مدال طلا برای کشتی آزاد ایران؛ پادشاه امیرحسین زارع، نابغه احمد محمدنژاد جوان/ نتایج روز سوم کشتی آزاد قهرمانی جهان قزاقستان + فیلم تمام مسابقات کشتی گیران تیم ملی ایران