قتل ناخواسته یک وکیل دادگستری با شلیک یک گلوله / در شوش دانیال رخ داد

به گزارش رکنا، رئیس دادگستری شهرستان شوش از جان‌باختن یک وکیل دادگستری در جریان درگیری و تیراندازی مسلحانه میان طرفین یک نزاع خبر داد و گفت: 2 نفر از مظنونان این حادثه شناسایی شده‌اند.

وی اظهار کرد: در پی وقوع یک فقره درگیری و تیراندازی مسلحانه میان طرفین نزاع، سید طاهر احمدی، از وکلای دادگستری که در حال عبور از محل حادثه بود، مورد اصابت تیر قرار گرفت و جان خود را از دست داد.

رئیس دادگستری شهرستان شوش افزود: بلافاصله پس از وقوع این حادثه، پرونده قضایی تشکیل و دستورات ویژه برای شناسایی عاملان صادر شد.

وی ادامه داد: در همین راستا و با انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی، 2 نفر از مظنونان این حادثه شناسایی شده‌اند و تلاش ضابطان قضایی برای دستگیری آنان با جدیت ادامه دارد.

رئیس دادگستری شهرستان شوش تأکید کرد: دستگاه قضایی با هرگونه اقدام ناقض امنیت، حمل و استفاده از سلاح و سلب آسایش عمومی، بدون اغماض و در چارچوب قانون برخورد خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: نتایج اقدامات قضایی و روند رسیدگی به این پرونده متعاقباً به اطلاع عموم خواهد رسید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1253978
  • فیلم تغییرات بازیگران سریال خط قرمز از سال 1380