دستگیری سارقان اماکن خصوصی در مجیدیه تهران

به گزارش رکنا، سرکلانتر چهارم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری دو سارق حرفه‌ای اماکن خصوصی در محدوده مجیدیه خبر داد.

 سرهنگ صادق ضرونی گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت از اماکن خصوصی در محدوده کلانتری ۱۹۰ مجیدیه، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار تیم عملیات این کلانتری قرار گرفت.

وی افزود: مأموران با بررسی پرونده‌های سرقت، بازبینی تصاویر دوربین‌های مداربسته محل‌های وقوع جرم و انجام اقدامات اطلاعاتی، موفق شدند تصویر یکی از سارقان را به دست آورند.

سرکلانتر چهارم پلیس پیشگیری پایتخت ادامه داد: مأموران در ادامه با بهره‌گیری از اطلاعات به‌دست‌آمده از منابع محلی و بررسی‌های سامانه‌ای، هویت متهم را شناسایی کردند و مشخص شد وی در محدوده پیروزی سکونت دارد.

سرهنگ ضرونی بیان داشت: پس از هماهنگی با مقام قضائی و اخذ مجوز‌های لازم، مأموران در یک عملیات ضربتی وارد مخفیگاه متهم شده و وی را دستگیر کردند.

وی افزود: متهم پس از انتقال به مقر انتظامی و در جریان تحقیقات پلیسی، به ارتکاب سرقت‌های اماکن خصوصی اعتراف کرد و در ادامه بازجویی‌ها، هویت همدست خود را نیز فاش کرد.

سرکلانتر چهارم پلیس پیشگیری پایتخت تصریح کرد: مأموران پس از شناسایی همدست متهم، طی عملیاتی جداگانه وی را نیز دستگیر کردند و تحقیقات تخصصی از هر دو متهم آغاز شد.

وی ادامه داد: در جریان تحقیقات مشخص شد اعضای این باند اقدام به سرقت سه عدد چهارچوب در، دو دستگاه اسکلت بالابر مجهز به موتور، دو دستگاه فرغون، ۱۵ قطعه داربست و یک دستگاه موتوربرق کرده‌اند.

سرهنگ ضرونی با اشاره به ارزش اموال مکشوفه گفت: ارزش تقریبی اموال سرقتی کشف‌شده حدود ۷۰۰ میلیون تومان برآورد شده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: برای متهمان پرونده قضائی تشکیل شده و با دستور مقام قضائی تحت نظر قرار گرفته‌اند.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1237243
  • فیلم گل‌های دیدار اینتر 2-1 یوونتوس

اخبار تاپ حوادث