3 بیمار با اهدای اعضای کودک 6 ساله دامغانی زندگی دوباره گرفتند + عکس

به گزارش رکنا، رئیس واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه بیان کرد: ابوالفضل بشکنی در پی ابتلا به بیماری دچار مرگ مغزی شد و پس از تأیید مرگ مغزی، خانواده وی با تصمیمی ایثارگرانه و نیک‌اندیشانه، رضایت خود را برای اهدای اعضای فرزندشان اعلام کردند. با انجام فرآیندهای تخصصی و پزشکی، اعضای قابل اهدا برای پیوند به بیماران نیازمند اختصاص یافت و به این ترتیب، سه بیمار در انتظار دریافت عضو، فرصت ادامه زندگی پیدا کردند.

 دکتر محمد فروزش‌فرد با اشاره به اهمیت فرهنگ اهدای عضو گفت: قلب، ریه، کبد، کلیه و بخشی از روده از جمله اعضایی هستند که می‌توانند پس از تأیید مرگ مغزی و با رضایت خانواده فرد اهداکننده، به بیماران نیازمند پیوند شوند و زندگی دوباره‌ای به آنان ببخشند.

وی ضمن قدردانی از خانواده ابوالفضل بشکنی برای این تصمیم بزرگ و انسان‌دوستانه، از تلاش‌های شبانه‌روزی تیم درمانی و همچنین سوپروایزران و پرستاران بخش مراقبت‌های ویژه مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی امیرالمؤمنین(ع) دامغان در فرآیند مراقبت و فراهم‌آوری اعضا قدردانی کرد.

رئیس واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه اهدای عضو را روایت ایثار خانواده‌هایی دانست که در دشوارترین لحظات زندگی، با بخشیدن فرصت زندگی به دیگران، نام و یاد عزیز خود را برای همیشه در قلب انسان‌های دیگر ماندگار می‌کنند.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1236753
  • قتل پسر توسط پدر در شاهرود / فیلم لحظه بیرون کشیدن جسد از چاه + گفتگو با مادر داغدیده

اخبار تاپ حوادث