درگیری خانوادگی در دهلران 2 کشته بر جای گذاشت
تبلیغات

به گزارش رکنا، سرهنگ سیدمختار باویر اظهار داشت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع درگیری، بلافاصله مأموران انتظامی شهرستان دهلران برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.

وی افزود: در بررسی های اولیه مشخص شد این درگیری در پی اختلافات خانوادگی و قتل احدی از اهالی بخش دشت عباس در یکی از شهرستان‌های همجوار به وقوع پیوسته است.

فرمانده انتظامی دهلران با تأکید بر اینکه هم‌اکنون آرامش در محل برقرار است، تصریح کرد: تاکنون ۳ نفر از عاملان اصلی درگیری توسط پلیس دستگیر و تحویل مراجع قضائی داده شده‌اند.

سرهنگ باویر در پایان خاطرنشان کرد: پلیس با پشتوانه دستگاه قضائی با برهم زنندگان نظم و امنیت عمومی شهروندان برابر قانون برخورد خواهد کرد.

تحقیقات برای شناسایی سایر افراد دخیل در این درگیری همچنان ادامه دارد.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1227483
  • فیلم/ روایت هادی کاظمی و سمانه پاکدل از آشنایی و ازدواجشان / هادی کاظمی: قصد ازدواج نداشتم اما آشنایی با سمانه پاکدل مسیر زندگی ام را تغییر داد

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات