نجات جوان 30 ساله پس از 4 ساعت با تلاش نجاتگران کهگیلویهوبویراحمد
رکنا: سرپرست جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد از امدادرسانی به مردی ۳۰ ساله در ارتفاعات روستای تنگ آلک از توابع بخش لوداب و انتقال وی به عوامل اورژانس خبر داد.
به گزارش رکنا، رهبریان، سرپرست جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: ساعت ۱۱:۴۰ روز جمعه ۲۹ خردادماه ۱۴۰۵، گزارشی مبنی بر کاهش سطح هوشیاری یک مرد ۳۰ ساله در ارتفاعات روستای تنگ آلک از توابع بخش لوداب به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات استان اعلام شد.
وی افزود: بلافاصله پس از دریافت گزارش، تیمهای عملیاتی پایگاه امداد و نجات بینشهری جمعیت هلال احمر شهرستان مارگون به محل حادثه اعزام شدند.
رهبریان ادامه داد: نجاتگران هلال احمر پس از پیمودن مسیرهای سختگذر و صعبالعبور به محل حادثه رسیدند و با انجام اقدامات اولیه درمانی، وضعیت مصدوم را پایدار کردند.
به گفته سرپرست جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد، این فرد پس از دریافت خدمات امدادی برای ادامه روند درمان به روستای پاییندست منتقل و تحویل عوامل اورژانس شد.