خنثی سازیِ 185فروند موشک در جنگِ رمضان/از خنثی کردن موشکِ کروز در بیمارستان تا موشکِ تاماهاوک
تبلیغات

به گزارش رکنا، سردار منتظرالمهدی، سخنگوی فراجا، با تشریح بخشی از اقدامات دفاعی پلیس در جریان «جنگ رمضان» اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین مأموریت‌های پلیس در این دوره، فعالیت شبانه‌روزی واحدهای تخصصی چک و خنثی برای حفاظت از جان شهروندان و بی‌اثر کردن مهمات و موشک‌های دشمن در سراسر کشور بوده است.

وی افزود: این واحدها در مجموع در ۱۵۰۰ مورد صحنه انفجاری حضور یافته و اقدام به خنثی‌سازی، انتقال ایمن و انهدام ۱۸۵ فروند انواع موشک در مناطق شهری و روستایی کرده‌اند.

به گفته سخنگوی فراجا، در این عملیات‌ها خنثی‌سازی و انتقال ایمن موشک‌های فوق‌سنگین، بمب‌های مجهز، انواع موشک‌های کروز و پهپادها از مهم‌ترین اقدامات انجام شده بوده است.

سردار منتظرالمهدی همچنین به دیگر فعالیت‌های تخصصی پلیس اشاره کرد و گفت: بی‌اثرسازی سامانه‌های موقعیت‌یاب آلوده، انتقال قطعات پهپاد و موشک، بررسی صحنه‌های انفجار و رسیدگی به اشیای مشکوک نیز در دستور کار این واحدها قرار داشته است.

وی ادامه داد: در جریان این عملیات‌ها، حساس‌ترین مأموریت‌ها در نقاطی مانند بیمارستان‌ها، مراکز امدادی، ایستگاه‌های برق و سایر مراکز خدمات‌رسان با موفقیت انجام شده است.

سخنگوی فراجا در پایان از برنامه‌ریزی برای تولید مستند و آثار تصویری از فعالیت‌های واحدهای چک و خنثی پلیس خبر داد و تأکید کرد: این اقدامات شجاعانه و تخصصی باید برای افکار عمومی ثبت و روایت شود.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات