اموال مهدی نصیری و 21 نفر از عناصر وابسته به دشمن مصادره شد + اسامی 22 نفر
تبلیغات

به گزارش رکنا، با دستور قضایی، اموال ۲۲ نفر از خائنین به وطن و مردم که از عناصر وابسته به رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم هستند، به منظور حفظ حقوق عامه و اجرای قانون تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی علیه امنیت و منافع ملی، در استان سمنان به نفع مردم شناسایی و توقیف شد.

بر اساس این گزارش، توقیف اموال این خائنین به نفع ملت، نه یک اقدام سلیقه ای، بلکه یک ضرورت ملی اعلام شده است. افراد مذکور در همکاری با دولت های متخاصم، موجبات ایجاد خسارات گسترده ای به زیرساخت ها و مکان های عمومی نظیر مدارس، دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی، مراکز صنعتی و سایر اماکن عمومی را فراهم کرده اند.

اسامی ۲۲ نفر به شرح زیر اعلام شده است:

مهدی نصیری، زینب عوض آبادی، فاطمه کوچک پور، محمدعلی فئوادی، زینب اکبری، فرانک رهبر، هدیه کیمیایی، درسا رهبر، علی آریان صابر، رها پوراسماعیل، احسان ابراهیمیان، زهرا شیسی، نیلوفر اسدیان، سولماز غفاربیگی داریان، کیارش نیلی، علی شاکری تالارپشتی، فرانک امیری باغبادرانی، وحید پوررضایی، مهدی حیدری، محسن حسینی، رشید نوری و رامین صائمی پور.

کلیه اموال منقول و غیرمنقول این افراد، حساب های بانکی و سایر دارایی های آنان شناسایی و توقیف شده است. همچنین ممنوعیت انجام هرگونه نقل و انتقال مالی و معاملاتی برای آنان اعمال گردیده است.

گفتنی است پرونده این افراد هم اکنون در مرجع قضایی استان سمنان در حال رسیدگی می باشد.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات