پرونده تیراندازی به نماینده تاکستان / مهاجمان شناسایی و دستگیری شدند
حوادث رکنا: عوامل تیراندازی به خودروی نماینده تاکستان در کمترین زمان ممکن شناسایی و با هماهنگی ضابطین قضایی دستگیر شدند.
به گزارش رکنا، عوامل مرتبط با تیراندازی به خودروی نماینده تاکستان بازداشت شدند.
بازداشت سریع متهمان
دادستان قزوین خبر داد که دو فرد مظنون در ماجرای تیراندازی به خودروی شخصی عباس بیگدلی، نماینده مجلس، دستگیر شده اند. بر اساس اطلاع رسانی صورت گرفته، این افراد در کمترین زمان ممکن شناسایی و با همکاری ضابطین قضایی بازداشت شده اند. همچنین برای هر دو نفر پرونده قضایی تشکیل گردیده است.
حادثه فاقد جنبه تروریستی
دادستان اعلام کرد که بررسی های اولیه نشان می دهد این حادثه هدف تروریستی نداشته و تحقیقات بیشتری برای مشخص شدن ابعاد مختلف آن در حال انجام است.
شرح ماجرا
شب گذشته، خودروی شخصی عباس بیگدلی، نماینده مردم تاکستان، هدف گلوله ساچمه ای قرار گرفت. خوشبختانه در این حادثه هیچ آسیبی به وی وارد نشده و او در سلامت کامل به سر می برد.
ارسال نظر